Soul - kampaamo

Ekologiset palvelut

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vanha Intiasta kotoisin oleva itsehoidon olomuoto. Siinä tehdään sarja erilaisia hierontaliikkeitä, joilla käsitellään yläselän, hartioiden, niska- ja päänalueen akupisteitä sekä lihaksia. Hoito on erittäin rentouttava ja sillä on stressiä poistava vaikutus. Hoito lisää verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita. Se vahvistaa vastustuskykyä ja parantunut verenkierto vaikuttaa myös hiusten hyvinvointiin.

Intialainen päähieronta tehdään lempeiden hoitavien luomuöljyjen kera. Öljy valitaan aina yksilöllisesti ihotyypin ja hiuslaadun mukaan. Hieronnan voi haluttaessa toteuttaa myös ilman öljyä.

Aromaterapeuttisilla tuoksuilla voidaan täydentää hieronnassa ihmisen elinvoimaa niin fyysisellä, henkisellä ja tunnetasollakin. Tuoksuvat öljyt kanavoituvat kehoon ihon, hengitysteiden ja hajuaistin kautta ja vaikuttavat siten mielialaan ja tunnetiloihin.

Tutustu ekohoitojen hinnastoomme

Hoidot

Savi on tehokas puhdistaja ja on parhaimmillaan ennen värjäystä. Se poistaa kuona-aineita, talia ja hiuksessa olevia kemikaaleja. Savi puhdistaa hiustupen tukkeumia ja edistää siten hiusten kasvua antaen samalla volyymia ja tuuheutta. Savihoidon yhteydessä voidaan käyttää myös muita luonnollisia aineita ja yrttejä niiden hoitavien ja parantavien vaikutusten ansiosta.

Merilevä on erittäin tehokas metallien poistaja ja siksi kirkastaa metallien samentamat hiukset. Se sopii myös antibiooti- ja lääkekuurien jälkeen poistamaan jäämiä hiuksista. Merilevä kosteuttaa hiusta ja on erinomainen puhdistus värin alle.

Tutustu ekohoitojen hinnastoomme

Kasvivärjäys

Kasvivärjäyksessä pääraaka-aine saadaan henna-pensaan lehdistä ja värin sävyä voidaan muuttaa yksilölliseksi mm. erilaisten yrttien, marjojen, kukkien, puiden kaarnan ja käpyjen avulla. Siten väriskaala on hyvin laaja; vaaleasta hyvin tummaan erilaisin kullan, punaisen tai ruskean vivahtein.

Kasveilla värjääminen on erittäin hellävarainen ja hoitava, koska siinä ei käytetä minkäänlaisia kemikaaleja. Kaikki aineosat tulevat 100% luonnosta ja siksi hiukset säilyvät aina hyväkuntoisina. Kasviväri on rinnastettavissa kestovärin pysyvyyteen, mutta kemikaalien puuttuessa täydellinen harmaiden peitto ei onnistu. Hiusta ei myöskään voi vaalentaa, pieni kirkastaminen sen sijaan onnistuu.

Tutustu ekohoitojen hinnastoomme

Energialeikkaus

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen hoidollinen leikkaustapa, joka rentouttaa ja puhdistaa. Leikkaus alkaa intialaisella päähieronnalla, jonka jälkeen tehdään leikkaus, joka on teknisesti puhdas ja selkeä. LInjat pyritään yhdistämään, jotta lopputulos olisi tasapainoinen. Energialeikkauksessa ei ohenneta eikä käytetä point cut-tekniikkaa. Hiukset pysyvät paremmin ryhdikkäänä ja tuntuvat tuuheammalta.

Leikkauksen aikana hiuksia kammataan paljon, jotta hieronnan irroittamat kuona-aineet poistuisivat kehosta. Näin monet päänahan ongelmat helpottavat ja hiuksista tulee kiiltävät ja eloisat.

Tutustu ekohoitojen hinnastoomme