Soul - kampaamo

Ekologiset palvelut

Hoidot

Savi on tehokas puhdistaja ja on parhaimmillaan ennen värjäystä. Se poistaa kuona-aineita, talia ja hiuksessa olevia kemikaaleja. Savi puhdistaa hiustupen tukkeumia ja edistää siten hiusten kasvua antaen samalla volyymia ja tuuheutta. Savihoidon yhteydessä voidaan käyttää myös muita luonnollisia aineita ja yrttejä niiden hoitavien ja parantavien vaikutusten ansiosta.

Merilevä on erittäin tehokas metallien poistaja ja siksi kirkastaa metallien samentamat hiukset. Se sopii myös antibiooti- ja lääkekuurien jälkeen poistamaan jäämiä hiuksista. Merilevä kosteuttaa hiusta ja on erinomainen puhdistus värin alle.

Cassia on väritön henna, joka syvähoitaa hiusta ja antaa niille upean kiillon. Cassia korostaa hiuksen omaa väriä, rakennepaikkaa hiusta ja rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa. Cassia korostaa vaaleiden hiusten väriä. Amla sisältää runsaasti antioksidantteja ja c-vitamiiinia ja näin vahvistaa hiuksia hoitaen samalla hiuspohjaa. Se hoitaa hilseilevää päänahkaa ja auttaa hiustenlähtöön. Amla on väritön, mutta se kiillottaa hiusta ja syventää hiuksen omaa väriä, se sopii erityisesti tummille hiuksille.

Tutustu ekohoitojen hinnastoomme

Kasvivärjäys

Kasvivärjäyksessä pääraaka-ainet ovat henna, cassia ja indigo. Kuivatut lehdet jauhetaan ja lisävivahteita sekä intensiivisyyttä saadaan lisäämällä muita kasveja, esimerkiksi punajuurta, hibiskusta, kamomillaa tai nokkosta. Siten väriskaala on hyvin laaja; vaaleasta hyvin tummaan erilaisin kullan, punaisen tai ruskean vivahtein.

Käytän pääasiassa kotimaista Ekopharma ammattilaisvärisarjaa. Ekopharman kasviväreissä yhdistyvät intialainen ja suomalainen hiustenhoitoperinne. Intialaiset värikasvit ovat saaneet rinnalleen suomalaisia marjoja ja hiusyrttejä. Tuloksena ovat ainutlaatuiset ja hoitavat kasvivärit, jotka antavat hiuksille upean kiillon ja kauniin elävän täyteläisen värin, joka pysyy hyvin. Jopa harmaanpeitto onnistuu, ei ihan sataprosenttisesti, mutta hiuksista tulee ihanan vivahteikkaat ja elävät. Kasvivärjäys on 100% luonnollinen. Värit eivät sisällä mitään synteettisiä värejä, hajusteita tai säilöntäaineita. Kaiken lisäksi Ekopharma on kotimaista työtä!

Tutustu ekohoitojen hinnastoomme

Savivaalennus

Savivaalennus on hellävaraisempi tapa vaalentaa hiusta. Sillä saa vaalennettua hiusta jopa kaksi-kolme astetta. Lopputulos on kiiltävä ja luonnollinen. Savella voi tehdä koko pään vaalennuksia tai raitoja. Savivaalennuksen aineosat ovat kaoliinisavi, sooda ja vetyperoksidi.

Tutustu ekohoitojen hinnastoomme

Energialeikkaus

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen hoidollinen leikkaustapa, joka rentouttaa ja puhdistaa. Leikkaus alkaa päähieronnalla, jonka jälkeen tehdään leikkaus, joka on teknisesti puhdas ja selkeä. Linjat pyritään yhdistämään, jotta lopputulos olisi tasapainoinen. Energialeikkauksessa ei käytetä ohennussaksia. Hiukset pysyvät näin pidempään ryhdikkäänä ja tuntuvat tuuheammalta.

Tutustu ekohoitojen hinnastoomme